Γνωρίστε μας!

Tο φωτογραφείο Ενθύμιον, η κοινή δημιουργία δύο ομοαίματων φωτογράφων υπηρετεί την λάμψη. Από το 1997 υπακούοντας στο μεράκι, την τέχνη και την τεχνολογία, το φωτογραφείο προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας απελευθερώνοντας σε κάθε frame τον φόντο, την κίνηση, το συναίσθημα, την ιδιαίτερη λάμψη κάθε ανθρώπου και κάθε του στιγμής.

Τεράστια εμπειρία σε καλλιτεχνικό και διαφημιστικό επίπεδο, εκδηλώσεις, αφίσες, πορτραίτα, συνεργασίες με γραφεία φωτορεπορτάζ, διαφημιστικές εταιρείες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα δεν είναι παρά τα διαπιστευτήρια δύο αληθινά ταλαντούχων ανθρώπων που πιστεύουν πάνω απ’ όλα στο ότι οι λεπτομέρειες δεν είναι ποτέ μικρές σε μία φωτογραφία.

Ελάτε λοιπόν στο Ενθύμιον, χαλαρώστε, αφεθείτε, και οι άνθρωποι που θα φροντίσουν να αναδειχθεί η λαμπερή προσωπικότητά σας, που ίσως κοιτάζοντας αργότερα την αποτύπωσή σας αποκαλύψει κάποιον που θα θέλατε να φανερώνετε καθημερινά.

Είπαν για εμάς

Εξαιρετικές φωτογραφίες σε πολύ καλές τιμές.. Σωστός επαγγελματίας.

Γιώργος Χατζόγλου

Ο καλυτερότερος φωτογράφος άψογος επαγγελματίας μας φωτογράφισε τον γάμο μας μαζί με την κόρη του έχει σπουδάσει σκηνοθεσία εκπληκτικές εικόνες και νιώθαμε στον φακό πολύ άνετα σημαντικο

Γεωργία Κουμπάτη

Άψογος επαγγελματίας με πολύ μεράκι για την δουλειά του.. Έχει πολύ πείσμα και πρωτότυπες ιδέες μέχρι να πετύχει την τέλεια φωτογράφιση.
Συγχαρητήρια!!!

Ιλιάνα Καλαϊτζάκη

Προηγούμενο
Επόμενο

Porfolio